Moneta

Asistent/e i/e Burimeve Njerëzore

	 	 

KONKURS

Moneta është institucion financiar jo-bankar, i specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare, me një personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë.

Me qëllim të avancimit të veprimtarisë, Moneta tani është duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional për pozitën:

Asistent/e Burimeve Njerëzore

Detyrat e punës dhe përgjegjësitë:

  • Asiston në të gjithë procesin e rekrutimit;
  • Përpilon dhe mban të dhënave e punonjësve;
  • Asiston në kalkulimin e pagave;
  • Mbështet programet e trajnimit, punëtorive dhe seminareve lidhur me BNJ;
  • Mbikëqyrja e ngjarjeve dhe takimeve të BNJ dhe koordinimi i komunikimit menaxher-punonjës;
  • Mëson vazhdimisht praktikat më të mira të burimeve njerëzore për të përmirësuar efikasitetin në vendin e punës.

Kualifikimet dhe shkathtësitë profesionale:

  • Diplomë universitare;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze;
  • Përvojë në Burime Njerëzore ose të ngjashme është përparësi;
  • Aftësi organizative dhe analitike.

Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë përmes sistemit elektronik të rekrutimit në www.monetaks.com apo të dërgoni email në hr@monetaks.com. bashku me aplikacionin apo email-in, ju lutem bashkëngjitni CV-në dhe letrën motivuese.

Afati për aplikim do të jetë deri më datën 02.12.2021. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Aplikimet e pakompletuara dhe të dërguara me vonesë nuk do të merren parasysh.

 

Aplikoni në: http://www.monetaks.com/?p=934

Shikime 1921
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC