Sylejmani&Associates

Praktikant/e me Pagesë

	 	 

KONKURS PËR PUNË PRAKTIKE ME PAGESË

Avokatura “SYLEJMANI & ASSOCIATES” L.L.C është firmë ligjore e cila ofron këshilla dhe shërbime ligjore për shoqëritë tregtare, institucionet private dhe publike, personat fizik dhe juridik. 

Avokatura “Sylejmani&Associates”  shpallë konkurs për pozitën:

POZITA:  1 PRAKTIKANT/E

Kualifikime/ Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar ose në përfundim të fakultetit juridik; 
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit dhe nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e;
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi;
 • Të ketë njohuri në Microsoft Office (Word, Excel etj);
 • Të ketë patentë shoferi (përparësi).

Të interesuarit për konkurim këto dokumentet duhet t’i dorëzojnë:

 • CV; 
 • Letër motivuese
 • Dokumente të tjera mbështetëse mbi kualifikimin profesional;

 Të gjithë të interesuarit mund t’i dërgojnë dokumentet në këtë email: sylejmani.associates @gmail.com deri më datën 26.11.2021.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët që do të ftohen për intervistim.

Shikime 2492
Kategoria Juridik
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC