VitaLand

Kamarier (8)

	 	 

Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! Brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. 

Vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat.

Prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! Sepse tashmë shumë vende pune po plotësohen për t’a bërë një vend i cili do t’i japë ngjyra jetës tënde.

Kompania Vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e Restorantit shpall konkurs për:

Kamarier (8)

Përgjegjësitë:

  • Siguron shërbime cilësore, për të gjithë mysafirët e restorantit;
  • Marrja e porosive dhe servimi i porosive për klientët e restorantit;
  • Njohja e gjuhës angleze;
  • Inkasimi i pagesave;
  • Kujdeset që mysafirët e restorantit të ndahen të kënaqur me shërbimet.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune së paku një (1) vjeçare;
  • Përgjegjësi në punë;
  • Aftësi të punës nën presion;
  • Aftësi për punë ekipore;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 688
Kategoria Gastronomi
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC