Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Ndihmës/e Kuzhinier/e (4)

VitaLand
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! Brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. 

Vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat.

Prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! Sepse tashmë shumë vende pune po plotësohen për t’a bërë një vend i cili do t’i japë ngjyra jetës tënde.

Kompania Vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e Restaurantit shpall konkurs për:

Ndihmës/e Kuzhinier/e (4)

Përgjegjësitë:

  • Respektimi i detyrave që vijnë nga kryekuzhinieri;
  • Ndihmon në përgatitjen e pjatave dhe ushqimeve;
  • Ndërmerr detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga kuzhinieri;
  • Pastron enët, vendin e punës dhe përgatitë sallatat sipas nevojës;
  • Mbanë standardin e caktuar nga kuzhinieri.

Kualifikimet:

  • Të ketë aftësi të mira organizative;
  • Të jetë energjik dhe i/e motivuar;
  • Të ketë aftësi të punës në ekip;
  • Përvojë adekuate pune.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 3,751
Kategoria Gastronomi
Skadon 27/01/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management