VitaLand

Kuzhinier/e (3)

	 	 

Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! Brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. 

Vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat.

Prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! Sepse tashmë shumë vende pune po plotësohen për t’a bërë një vend i cili do t’i japë ngjyra jetës tënde.

Kompania Vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e Restorantit shpall konkurs për:

Kuzhinier/e (3)

Përgjegjësitë:

  • Menaxhon pastërtinë në zonat e përgatitjes së ushqimit siç përcaktohet nga ligji dhe politika e ndërmarrjes;
  • Bënë listën ushqimore dhe sigurohet që pazaret të bëhen në kohën e duhur;
  • Respekton në mënyrë të përpiktë orarin e vendosur në kontratë;
  • Përgatitë ushqimin sipas porosisë dhe specifikave të klientit;
  • Menaxhon dhe koordinon punonjësit e tjerë në kuzhinë;
  • E preferueshme, trajnimet, certifikimet ose shkollimi në artet e kuzhinës.

Kualifikimet:

  • Të ketë eksperiencë të mëparshme në punë;
  • Të jetë korrekt dhe profesional;
  • Të jetë fleksibël dhe bashkëpunues.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 856
Kategoria Gastronomi
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC