VitaLand

Menaxher/e (3)

	 	 

Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! Brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. 

Vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat.

Prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! Sepse tashmë shumë vende pune po plotësohen për t’a bërë një vend i cili do t’i japë ngjyra jetës tënde.

Kompania Vitaland, për të përmbushur vendet e lira të punës në sektorin e Restorantit shpall konkurs për:

Menaxher/e (3)

Përgjegjësitë:

  • Planifikimi i detyrave dhe përgjegjësive në vendin e punës;
  • Menaxhimi i punëve dhe personelit në restorant;
  • Organizon furnizimin e restorantit me produkte të nevojshëm;
  • Maksimizon rentabilitetin duke siguruar kontrollin e punës, monitorimin e saktësisë në punë;
  • Trajnimi i stafit dhe menaxhimi i performancës;
  • Të motivoni stafin për punë produktive.

Kualifikimet:

  • Trajnime, Certifikime ose shkollim në Gastronomi;
  • Përvojë pune në menaxhim restoranti, së paku dy (2) vite;
  • E preferueshme njohja e gjuhës angleze;
  • Aftësi të mira komunikimi dhe organizimi i punës.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 2502
Kategoria Menaxhment
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC