EURO KOSOVA

Operator/e i/e Makinerive Prodhuese (4)

	 	 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bëjn instalimin, kontrollimin dhe monitorimin e të gjitha makinave që nga montimi deri te procesi i prodhimit
 • Sigurojnë që mirëmbajtja dhe riparimi i makinave është sipas procesit
 • Testimi i makinave në mënyrë periodike
 • Planifikon dhe organizon proceset e punës së prodhimit
 • Respekton standardet e prodhimit të përcaktuara nga Kompania
 • Planifikon dhe mbikqyr procesin e prodhimit për të garantuar ecurinë e tij pa problem dhe shpërndarjen në kohë të të gjitha porosive
 • Komunikon çdo problem në lidhje me procesin e prodhimit
 • Sigurohet që rrespektohen standadert e Kompanisë së cilësisë, produktivitetit, mirëmbajtjen dhe sigurinë

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Diplomë universitare e apo shkollë të mesme në “Inxhineri Mekanike” apo Çertifikata relevante (E pëlqyeshme)
 • Përvoje pune së paku 2 vjeçare të prodhimit në fabrikë
 • Person me iniciative dhe aftësi drejtuese
 • I organizuar dhe i orientuar nga rezultatet
 • Aftesi të shkëlqyera komunikimi dhe punës me ekip
 • Njohuri të mira të pakos Microsoft Office
 • Patent shofer kategoria B

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë përmes dërgimit të CV-së në adresën elektronike

info@eurokosova.net

Vetëm kandidatët të cilët plotësojnë të gjitha kërkesat do të ftohen në intervistë.

Konkursi i hapur nga 18.11.2021 deri 03.12.2021

Shikime 739
Kategoria Prodhimtari
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC