SOS Fshatrat e Fëmijëve

Rishpallje - Trajner individual

	 	 

Rishpallje -Trajner individual

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë me qëllim të rritjes së njohurive dhe kapaciteteve të punonjësve dhe të zgjerimit të njohurive mbi menaxhimin e bazuar në rezultate (RBM – Result Based Management), po kërkojnë:

Trajner individual që janë të interesuar në hartimin e dy moduleve të trajnimit dhe mbajtjen e trajnimeve në temat: Hartimi i indikatorëve dhe Raportimi për punonjësit e SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë.

Kohëzgjatja e angazhimit është: Dhjetor 2021

I ftojmë të interesuarit që ti dergojnë aplikacionet e tyre në formatin PDF, në menyrë elektornike në info@soskosova.org. Ju lutem që në subjektin e emailit të cekni pozitën për cilën aplikoni.

Afati i fundit për dorëzim:   Ofertat si dhe dokumentet shtese, duhet të dërgohet më së voni më 28 nëntor 2021, deri në mesnatë. Ofertat që dërgohen pas këtij afati nuk do të merren parasysh.

Ju lutem shkarkoni ToR, për detaje të tjera rreth pozites: Shkarko

Shikime 539
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Temporary
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC