Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Arkëtar/e

VitaLand
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! Brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. 

Vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat.

Prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! Sepse tashmë shumë vende pune po plotësohen për t’a bërë një vend i cili do t’i japë ngjyra jetës tënde.

Keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? Atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të VitaLand!

VitaLand hap konkurs për:

Pozita: Arkëtar/e të ndryshme për lodra për VitaLand

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjësi për sektorin e arkës;
 • Të ketë shkathtësi në menaxhimin e punës nën presion dhe problemeve në situata të ndryshme;
 • Bën kryerjen e pagesave;
 • Duhet të dijë për shitjet dhe promovimet aktuale, politikat për pagesat, shkëmbimet dhe praktikat e sigurisë;
 • Bënë raporte për punën gjatë orarit të punës;
 • Raporton tek mbikëqyrësi;
 • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri.

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë një eksperiencë paraprake si arkëtare
 • Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme
 • Aftësi të mira komunikuese dhe organizuese
 • Të punojë me integritet, përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
 • Njohuri bazike të gjuhës angleze
 • Ambicie dhe motivim.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management