Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Asistent/e për Lodra (40)

VitaLand
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! Brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. 

Vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat.

Prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! Sepse tashmë shumë vende pune po plotësohen për t’a bërë një vend i cili do t’i japë ngjyra jetës tënde.

Keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? Atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të VitaLand!

VitaLand hap konkurs për:

Pozita: Asistent/e të ndryshme për lodra për VitaLand

Asistent/e (40)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Angazhim sipas standardeve të përcaktuara duke pasur vëmendje të veçantë ndaj rregullave të sigurisë;
 • Përkujdesje fizike dhe emocionale;
 • Bashkëpunimin në grup;
 • Puna e afërt me fëmijët që janë në përgjegjësi të asistentes;
 • Përvojë në qasjen pozitive ndaj fëmijëve dhe përkrahje emocionale;
 • Mbajtja e komunikimit të hapur me prindërit dhe ofrimi i informatave korrekte lidhur me mbarëvajtjen e aktiviteteve të fëmijëve;
 • Monitorim i rregullt i fëmijës gjatë kohës në VitaLand;
 • Bashkëpunim i ngushtë me stafin;

Kualifikimet:

 • Të posedojë aftësi të mira inter-personale;
 • Të ketë aftësi komunikimi, organizimi dhe orientimi profesional;
 • Durim dhe fleksibilitet;
 • Aftësi komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze;
 • Të ketë aftësi të mira në punën grupore;
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi;
 • Të jeni energjike.
 • Diplomë e shkollës së mesme, e preferuar diploma universitare në drejtim e Fakultetit të Edukimit ose drejtime të ngjashme.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management