Central Park

Shtëpiak (2)

	 	 

Prishtina po bëhet me qendrën më të re tregtare! Brenda kësaj hapësire keni mundësi të vini për t’u argëtuar bashkë me më të dashurit tuaj. 

Vitaland do të jetë atraksion me lojëra nga më tërheqëset, jo vetëm për fëmijë por për të gjitha grup-moshat.

Prit edhe pak, gjithçka do të jetë gati shumë shpejt! Sepse tashmë shumë vende pune po plotësohen për t’a bërë një vend i cili do t’i japë ngjyra jetës tënde.

Me qëllim të plotësimit të nevojave të veta operacionale, Central Park është në kërkim të një personi të motivuar, të dedikuar dhe të përgjegjshëm I cili do të jetë pjesë integrale e ekipit, në pozitën: 

Shtëpiak - 2x Pozita të Punës

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mbikëqyrja e rregullt të hapësirës së jashtme dhe të brendshme të objektit të punës;
  • Mirëmbajtja e hapësirave të jashtme dhe të brendshme të lojërave si dhe pjesëve tjera punuese të objektit;
  • Mirëmbajtja e Inventarit të punës;
  • Përgjegjësi të tjera sipas nevojave dhe kërkesave.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Përvojë pune të mëhershme në mirëmbajtje dhe mbikëqyrje të kompanive;
  • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme;
  • I gatshëm të punojë me orar fleksibil;
  • I motivuar dhe me vet iniciativë.

Pakoja e benefiteve:

  • Pagë konkurruese në tregun e Kosovës;
  • Punë në kulturë të hapur dhe dinamike të punës

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 1686
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC