Premium Bakery

Punëtor/e në Prodhim (6)

	 	 

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvoje shumëvjeçarë ne industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve te ndryshme te produkteve te miellit.

Ne ofrojmë buke dhe pjekurina te tjera te kualitetit shume te larte te cilat janë te certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve me te larta ndërkombëtare.

Me qellim te zgjerimit te rrjetit te shitjes ne ju ftojmë te gjithë te interesuarit te aplikojnë për pozitën ne vijim :

Punëtor/e në Prodhim 6 pozita (3 femra dhe 3 meshkuj)

Detyrat kryesore:

  • Ndihmon procesin e prodhimit ditor        
  • Mësohet të punoj me makineri në prodhim
  • Ndihma e kolegeve gjatë procesit te prodhimit.        
  • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga udhëheqësi i Repartit

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme.
  • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
    Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
  • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: administrata@premiumbakery.net  apo të vijne tek fabrika për ta mbushur aplikacionin.

Vetëm kandidatet qe hyjnë ne rrethin e ngushte do te njoftohen përmes telefonit dhe do te ftohen ne interviste.

Konkursi mbetet i hapur nga data 17/11/2021 deri me 28/11/2021.

Shikime 1302
Kategoria Prodhimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC