Tree Home Studio

Inxhinier/e i/e ndรซrtimtarisรซ

	 	 
Tree Home Studio, kompani qe ben ndertimin dhe fabrikimin e shtepive nga druri, hap konkurs per:
 
๐ˆ๐ง๐ฑ๐ก๐ข๐ง๐ข๐ž๐ซ ๐๐๐ž๐ซ๐ญ๐ข๐ฆ๐ข
๐‘๐ซ๐จ๐ ๐š:๐Ÿ,๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ - ๐Ÿ,๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐„๐”๐‘ ๐Š๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ฌ๐š๐ญ
 1. Kualifikim universitar te inxhinierise se ndertimit Bachelor (Master eshte perparesi)
 2. Pervoje pune 5 vjecare ne industrine e ndertimit
 3. Gjuha Angleze, nese e din gjuhen gjermane ose frenge eshte perparesi
 4. Te dij AutoCad
 5. Te dije Cad Work,
 
๐Š๐ฎ๐ฌ๐ก๐ญ๐ž๐ญ ๐ž ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ž๐ฌ:
 • Orari Hene - Premte, ora 08-17 me nje ore pauze.
 • Te shtunave mund te punoje varesisht nga projekti
 • Ushqimi/Dreka eshte falas
๐๐ž ๐ณ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ข๐ซ ๐ซ๐š๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ฆ๐ข, ๐ค๐ฃ๐จ ๐ฉ๐จ๐ณ๐ข๐ญ๐ž ๐ค๐š
 1. Arkitekten/arkitektin nga i cili merr planin dhe qe duhet t'i raportoj/dakordohet ne implementim,
 2. Depoistin qe duhet t'i raportoj se cili produkt, ne cfare sasie, eshte shfrytezuar per projektin specifik, dhe
 3. Jo drejtperdrejt megjithate duhet te dorezoj raport para depart. te Kontabilitetit se cili punetor ka punuar ne cilin projekt
 4. Pronarin e kompanise ne cilesine e Shefit te Prodhimit,
ne lidhje me mbarevajtjen e procesit te ndertimit ๐‚๐• ๐ญ๐ž ๐๐ž๐ซ๐ ๐จ๐ก๐ž๐ญ ๐ญ๐ž๐ค: office@treehomestudio.com
๐ƒ๐š๐ญ๐š ๐ž ๐Ÿ๐ฎ๐ง๐๐ข๐ญ: ๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐๐ž๐ง๐ญ๐จ๐ซ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ
 
Shikime 1047
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinรซ
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC