Graphic Art House

Teknik për servisimin e printerëve

	 	 

Kompania Graphic Art House  SH.P.K.  në Prishtinë, shpallë konkurs,                  

                   Teknik per servisimin  e printerëve

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Të kryej servisimet në teren dhe në servis;
 • Të riparoj apo zëvendësoj pjesët
 • Tu jap udhëzime konsumatorëve rreth përdorimit të pajisjeve;
 • Dhe detyra tjera të përcaktuara nga punëdhënësi.

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin e mesem apo ndonjë trajnim relevant;
 • Të këtë njohuri per servis
 • Të jetë bashkëpunues
 • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Pagë konkurruese.

Konkursi mbetet i hapur deri me datë 15/12/2021.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën info@gah-ks.com

Shikime 469
Kategoria Mirëmbajtje
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC