Chelsea Point LLC

Mjeshtër për Knauf, Glet, Ngjyrosje (2), Ndihmës në Zdrukthtari

	 	 

2x Mjeshtër për Knauf, Glet, Ngjyrosje
1x Ndihmës në Zdrukthtari

Të interesuarit duhet të kenë precizitet dhe diciplinë në realizimin e punëve, si dhe duhet të jenë të motivuar për të mësuar dhe për të u avancuar në zanat.
Per informata shtese kontaktoni +383 (0) 44 319 418;

 
 

Shikime 727
Kategoria Ndërtimtari
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC