Non-Disclosed Client

Kontabilist/e, Jurist/e (2), Pastrues/e

	 	 

Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim.


KONKURS PËR PUNË – ME LOKACION NË GJILAN

Për plotësimin e vendet e lira të punës në pozitën: 

 • Kontabilist/e
 • Jurist/e (2)
 • Pastrues/e

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

Për pozitën Kontabilistë

Përgatitja dhe shkathtësitë profesionale:

 • Të ketë të përfunduar Fakultetin Ekonomik(Niveli Master përparësi);
 • Trajnimet për Kontabilitet ( e preferuar SCAAK);
 • Shkathtësi të larta në përdorimin e moduleve të MS Office;
 • I/e përpiktë në punët e përditshme;
 • Njohja e programeve te kontabilitetit do të jetë përparësi dhe programeve që aplikon firma;
 • Ta njof legjislacionin tatimorë te vendit ( e preferuar );
 • Përvoja punës relevante në kontabilitet ( e preferuar );

Për pozitën Juristë

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Të ketë të përfunduar Fakultetin Juridik(Niveli Master përparësi);
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikative, organizative dhe analitike;
 • Ta njoh legjet e vendit (Ligjet dhe aktet ligjore të punës)
 • Etikë në punë dhe integritet të lartë;
 • Shkathtësi për menaxhim të punës juridike;
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter;
 • Njohja e gjuhës angleze (e preferuar);
 • Patent shofer kategoria-B, e domosdoshme;
 • Përparësi kanë kandidatët me përvojë pune.

Për pozitën Pastruese

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën pastrimin e zyreve dhe adminsitratës të kompanisë;
 • Pastron dhe mban higjienen e objketit të kompanisë;
 • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;
 • Pastron dritaret dhe gjërat e tjera në hapësirën e përbashkët të objektit të kompanisë;
 • Për punën e vet i përgjigjet Mbikëqyresit të Pastrimit;
 • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të tij/saj.
 • Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 25.11.2021, në e-mail adresën: hr.department.f@gmail.com 

Shikime 1420
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC