Avicena KS

Laborant/e (në të gjitha pikat e Avicena KS)

	 	 

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË PUNËS AVICENA-KS  sh.p.k

        (NE TE GJITHA PIKAT E AVICENA KS)

Titulli i vendit të punës: Laborant/e

DETYRAT KRYESORE TË PUNËS :

 • Kujdeset për kualitetin e shërbimeve laboratorike,
 • Përkujdeset për pajisjet laboratorike dhe rregullat për funksionimin e tyre,
 • Etika dhe qasja profesionale ndaj pacientëve dhe institucionit,
 • Dhënia e këshillave profesionale.
 • Marrja e gjakut.

Aftësitë e kërkuara:

 • Aftësi për të komunikuar si verbalisht ashtu edhe me shkrim,
 • Aftësi dhe shkathtësi profesionale,
 • Përvojë pune se paku 2 vite,
 • Aftësi në përdorimin e pajisjeve mjekësore,
 • Njohje e mirë e punës me kompjuter (Microsoft Word, Excel,Internet).

Dokumentacioni i kërkuar:

 • Licensa përkatëse e punës,
 • CV e shkurtër dhe përshkrim i përvojës profesionale.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në bashkë me referencat në E-mail: hr@avicena-ks.org

Konkursi do të jetë i hapur nga data 15.11.2021 deri më datën 26.11.2021.

Shikime 742
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC