Audi Reforma

Zyrtar/e për garancione dhe diagnostifikues

	 	 

Reforma, diler zyrtar dhe I vetëm për Kosovë për shitjen e Automjeteve AUDI dhe servis I autorizuar për markat AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA dhe SEAT. Shpall vend të lirë pune në pozitën e mëposhtme në servisin e autorizuar.

Pozita: Zyrtar për garancione dhe diagnostifikues  (1)

Detyrat:

 • Bën diagnostifikimin e problemve për Volkswagen Group
 • Mban kontaktet e vazhdueshme me prodhuesin për sanimin e problemeve
 • Të plotësoj dokumentacionin e nevojshëm për aplikim në sistemin e garancioneve

Kërkesat:

 • Te ketë diplomë Universitare drejtimi Inxhinieri Mekanike (Përparësi)
 •  Njohja e Gjuhës Angleze apo Gjermane
 • Të ketë njohuri/përvojë pune në Auto Servis të Autorizuar (Përparësi)
 • Të ketë njohuri në diagnozat kompjuterike për
 • Volkswagen Group (Përparësi)
 • Të jetë I/e moshës 22-45 vjec
 • Të ketë aftësinë e të punuarit në grup
 •  Të mos ketë vepra të hapura penale

Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: jobs@reforma-pr.com në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni. Afati I aplikimit është deri më datën 30.11.2021.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

AUDI REFORMA
Prishtinë,Shkabaj

Shikime 1004
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC