Kreativ Qeramika

Koordinator/e i/e rrjeteve sociale

	 	 

POZITA:                                 Koordinator/e i/e rrjeteve sociale

PËRGJEGJËSITË:

 • Të konceptoj, planifikoj dhe implementoj strategji të mediave sociale të kompanisë.
 • Të implementojë kampanja dhe ti optimizojë ato për të arritur objektivat e definuara.
 • Të menaxhojë dhe të mbikqyrë performancën e kampanjave të rrjeteve sociale të kompanisë dhe të ndërmarrë veprimet e nevojshme për të rritur vazhdimisht suksesin e tyre.
 • Të realizojë raporte mbi rezultatet e çdo kampanje në rrjete sociale.
 • Të jetë në hap me praktikat e reja të rrjeteve sociale.
 • Të komunikoj me klientët dhe palët e interesuara përmes rrjeteve sociale të kompanisë dhe web-faqes.
 • Të ketë aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhje të shpejtë të problemeve.
 • Të ketë aftësi për vërejtjen e detajeve.
 • Të mësoj koleksionet aktuale në detaje dhe çdo koleksion të ri në vazhdimësi.

KËRKESAT:

 • Njohuri teknike në menaxhimin dhe funksionimin e platformave si Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Ads Manager & Google Analytics.
 • Të ketë njohuri mbi marketingun dhe shitjen.
 • Aftësi të mendimit kritik dhe zgjidhje të problemeve.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Të ketë së paku 2 vite përvojë punë në menaxhimin e rrjeteve sociale.

OFERTA:

 • Orari nga e hëna deri të shtunën.
 • Pagesa konkuruese.

Kandidatët mund të dërgojnë CV-në në hr@kreativqeramika.com me subjektin: Aplikim për pozitën Menaxher/e i/e rrjeteve sociale

Afati i aplikimit deri në datën 28.11.2021

Shikime 1553
Kategoria Social Media
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC