Kreativ Qeramika

Konsulent/e i/e shitjes (3)

	 	 

POZITA:                                                   Konsulent/e i/e shitjes

PËRGJEGJËSITË:

 • Të arrijë ta kompletoj studimin e produkteve për një kohë jo shumë të gjatë dhe në vazhdimësi të mësoj çdo koleksion të ri.
 • Të ofroj shërbim profesional për konsumatorë individual, arkitektë, dizajnerë dhe projektues, në Showroom.
 • Të bashkëpunoj me stafin me energji pozitive, komunikim efikas, zgjidhje të shpejtë të problemeve dhe të demonstroj integritet të lartë.
 • Të bashkëpunoj me klientët potencial edhe jashtë Showroom-it, që të arrihen qëllimet e kompanisë.
 • Të ofroj servis të veçantë për secilin klientë, duke u siguruar që çdo kërkese e tyre të merret parasysh dhe të trajtohet me korrektësi e pasion.

KËRKESAT:

 • Aftësi shumë të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Të ketë së paku 3 vite përvojë pune në shitje.
 • Kandidatët të kenë diplomë universitare.

OFERTA:

 • Mbështetje me trajnime për zhvillim të vazhdueshëm profesional.
 • Orari nga e hëna deri të shtunën.
 • Pagesa konkuruese.

Kandidatët mund të dërgojnë CV-në në hr@kreativqeramika.com me subjektin: Aplikim për pozitën Konsulent/e i/e shitjes

Afati i aplikimit deri në datën 28.11.2021

Shikime 1296
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC