Kreativ Qeramika

Dizajner/e Enterieri

	 	 

POZITA:                                            Dizajner/e Enterieri

PËRGJEGJËSITË:

 • Aftësi për të kuptuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit.
 • Të ketë aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhje të shpejtë të problemeve.
 • Të ofroj servis të veçantë për secilin klientë, duke u siguruar që çdo kërkese e tyre të merret parasysh dhe të trajtohet me korrektësi e pasion.
 • Të ketë aftësi për vërejtjen e detajeve.
 • Të mësoj koleksionet aktuale në detaje dhe çdo koleksion të ri në vazhdimësi.
 • Të asistoj departamentin e shitjes dhe departamentin e marketingut për çdo kërkesë, që të arrihen qëllimet e kompanisë.

KËRKESAT:

 • Të ketë njohuri dhe përvojë në përdorimin e programeve ArchiCad, Adobe Photoshop dhe Microsoft Office.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Të ketë së paku 3 vite përvojë pune si Dizajner/e
 • Të ketë diplomë universitare.

OFERTA:

 • Orari nga e hëna deri të shtunën.
 • Pagesa konkuruese.

Kandidatët mund të dërgojnë CV-në në hr@kreativqeramika.com me subjektin: Aplikim për pozitën Dizajner/e Enterieri poashtu duke bashkangjitur edhe portfolio të punëve dhe projekteve të mëparshme.

Afati i aplikimit deri në datën 28.11.2021

Shikime 741
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC