Kreativ Qeramika

Asistent i zhvilluesit të Web-it

	 	 

POZITA:                                      Asistent i zhvilluesit të Web-it

PËRGJEGJËSITË:

 • Projektimi, zhvillimi ose mirëmbajtja e web-faqes dhe aplikacioneve softuerike.
 • Përdorimi i gjuhëve të shkrimit ose autorizimit, mjeteve të menaxhimit, mjeteve të krijimit të përmbajtjes, aplikacioneve dhe mediave dixhitale.
 • Konsultimi me ekipet për zgjidhjen e konflikteve, duke i dhënë përparësi nevojave, duke zhvilluar kritere me përmbajtje apo zgjidhje.
 • Drejtimi ose kryerja e përditësimeve të web-faqes.
 • Zhvillimi ose vërtetimi i rutinave dhe orareve të testimit për t’u siguruar që rastet e testimit imitojnë ndërfaqet e jashtme dhe adresojnë të gjitha llojet e shfletuesve dhe pajisjeve.
 • Redaktimi, shkrimi ose dizajnimi i përmbajtjes së web-faqes dhe drejtimi i anëtarëve të ekipit që prodhojnë përmbajtje.
 • Mbajtja e një kuptimi të aplikacioneve më të fundit të web-it dhe praktikave të programeve përmes edukimit, mësimit dhe pjesëmarrjes në konferenca, seminare dhe grupe.
 • Ruajtja ose kopjimi rezervë të skedarëve të web-faqes në drejtoritë lokale të rikuperimit.
 • Identifikimi i problemeve te zbuluara nga reagimet dhe testet e klientëve dhe korrigjimi ose refererimi i problemeve personelit të duhur për korrigjim.
 • Vlerësimi i kodid për t'u siguruar që ai plotëson standardet e industrisë, është i vlefshëm, është i strukturuar siç duhet dhe është i pajtueshëm me shfletuesit, pajisjet ose sistemet operative.
 • Përcaktimi i nevojave të përdoruesve duke analizuar kërkesat teknike.

KËRKESAT:

 • Diplomë universitare në zhvillimin e web-it ose fusha të ngjashme, ose përvojë përkatëse.
 • Njohuri dhe përvojë solide në programimin e aplikacioneve.
 • Njohuri të JavaScript, HTML, CSS.
 • Njohuri në WordPress, Adobe PhotoShop, Visoft dhe të ngjashme.
 • Gati për t'u përkushtuar ndaj ekipit.
 • Aftësia për të përparuar në një mjedis të shpejtë.
 • Aftësi të qëndrueshme të komunikimit me shkrim dhe verbal.
 • Njohuri të gjuhës programuese dhe terminologjisë teknike.
 • Të aftë për të zhvilluar ide, etj.

OFERTA:

 • Orari nga e hëna deri të shtunën.
 • Pagesa konkuruese.

Kandidatët mund të dërgojnë CV-në në hr@kreativqeramika.com me subjektin: Aplikim për pozitën Asistent i zhvilluesit të web-it.

Afati i aplikimit deri në datën 28.11.2021

Shikime 925
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC