Kiko Beauty Salon

Thirrje për Ofertim

	 	 

THIRRJE PËR OFERTIM
Për Blerjen e Biznesit “Kiko Beauty Salon”

Kompania Kiko Beauty me seli në Prishtinë hap thirrje për pranimin e ofertave për blerjen e biznesit Kiko Beauty Salon – Sallon i floktarisë dhe trajtimeve të tjera të bukurisë.

Kriteret e perzgjedhjes

Gjatë shqyrtimit të ofertave, Kiko Beauty Salon do të ketë për bazë këto kritere të përzgjedhjes:

  • Çmimi i arsyeshëm,
  • Përvoja e blerësit në këtë fushëveprim;
  • Referencat (opsionale).

Aplikimi:

Ju lutem dërgoni ofertën tuaj financiare në email adresën buzhalazerina@gmail.com dhe shkruani në subject “Ofertë për Blerjen e Biznesit “Kiko Beauty Salon”, më së largu deri më 15 dhjetor 2021.

Gjithashtu, mund te na kontaktoni ne kete numer:

+383 45 888 455

Facebook: https://www.facebook.com/Kikoo-112182827574453

Instagram: https://www.instagram.com/kikoo.beauty/

Shikime 808
Kategoria Shitje
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC