Agimi Company

Arkitekt/e, Interior Dizajner/e

	 	 
Arkitekt/e Interior Dizajner/e
 
Adresa: Agimi Company  Shkabaj , Magjistralja Mitrovice-Prishtine km 1  

Detyrat dhe Përgjegjësitë : 

 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit, 
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve,   
 • Përgaditja e ofertave dhe prezantimi i ofertave tek klientet,  
 • Menaxhimi i  projekteve te kontraktuara 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike, 
 • Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara, 

Kualifikimet : 

 • Te ketë paraqitje profesionale,  
 • Përvojë me 3ds MAX, Adobe Photoshop dhe Microsoft Office. 
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt. 
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse. 
 • Te  kete  njohuri të gjuhës angleze (e preferushme).
Mënyra e Aplikimit 
Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com 
Shikime 1019
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC