Venus Hotel

Recepsionist/e, Mirëmbajtës/e

	 	 

 Recepsionist/e

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat
 • Bashkëpunon me stafin
 • Menaxhon rezervimet e dhomave
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional
 • Diploma e shkollës së mesme, diploma universitare përparësi
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës
 • Aftësitë administrative

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në  në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com


Mirëmbajtës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative
 • Të jetë energjik/e dhe i/e motivuar
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në apo një përshkrim të shkurtër për veten  në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com.

 

Shikime 1486
Kategoria Hoteleri
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC