Punsohu.eu

Ftesë per dhënjen e ekskluzivitetit - Franshizës

	 	 

PUNSOHU EU

FTESË PER DHËNJEN E EKSKLUZIVITETIT-FRANSHIZËS

Punsohu EU është njëra ndër kompanitë më të suksesshme në fushën e rekrutimit të burimeve njerëzore në rajon dhe më gjërë duke arritur  të punësojë më qindra kandidatë të kualifikuar në vendet e BE e vecanërisht në Gjermani.

Punsohu EU është ndër kompanitë e para që u licensua në fushën e rekturimit dhe aktualisht posedon licence  të plotë kombëtare, rajonale dhe ndërkombëtare edhe per tre vite tjera

Punsohu EU si kompani ka partner biznesorë nga rajoni dhe vendet e Evropës. Në saje të këtyre bashkëpunimeve  ka arritur që të jetë lider në tregun e punës.

Punsohu Eu ka shpreh gadishmerin për dhënjen e ekskluzivitetit-franshizës në këto qendra të territorit të Kosovës: Ferizaj, Gjilan, Prizren, Peje dhe Gjakove.

Ne po kërkojmë kompani me një histori të qëndrueshme biznesi, përgjegjësi të dëshmuar, dhe cilësi drejtuese dhe një vullnet të fortë për të mësuar gjëra të reja.Ne do të ndihmojmë, udhëzojmë aplikacionet e suksesshme në çdo fazë të proceseve për t'u bërë ekskluzivitet per Punsohu EU . Kjo është një mundësi e mrekullueshme për përfitime të rëndësishme ekonomike dhe sociale .

Përmes këtij njoftimi Punsohu EU fton të gjitha palët, bashkpunëtorët e interesuar që shprehin gadishmeri për tu bërë pjese e familjes Punsohu EU ti dërgojnë informatat dhe historikun e kompanisë në email: atcconsultingshpk@gmail.com

 

 

Shikime 1371
Kategoria Të tjera
Skadon 6 ditë
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC