Urban Events & Marketing

Agjent/e të Shitjes (4), Kontabilist/e i/e Çertifikuar

	 	 

"Urban Events L.L.C" eshte kompani e cila merret me prodhimin dhe shitjen e paisjeve, solucioneve higjienike

Ne saje te zgjerimit te kompanise, ne jemi ne kerkim per poziten:

Agjent/e te shitjes (4)
Kontabilist/e të çertifikuar


Agjent/e te shitjes (4)

Detyrat kryesore:

 • Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi;
 • Rekruton klientë të ri dhe sigurohet që shërbimi ndaj klientëve te jetë ne nivelin me të larte
 • Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
 • Bën prezantimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet.
 • Mban evidenca financiare ditore për vlerat e mallit, dhe mallit të shitur ne terenin përkatës.
 • Raporton në baza ditore gjatë vizitave në terren;
 • Kontrollon cilësinë e mallit të lënë tek klienti, dhe kthimin ne rast të dëmtimit apo skadimit të afatit.
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që  i caktohen nga mbikëqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, kualifikimi universitar është përparësi;
 • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur ;
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.
 • Patentë të vozitjes, kategori B
 • Përvojë pune së paku 1 vjeçare 

Te gjithe te interesuarit mund te dërgojn CV në email:
urbanevent.ks@gmail.com
Tel: +38348900231

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 30.11.2021

Paga: Baze + Bonus

Aplikaconet e dërgura me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh


Kontabilist/e të çertifikuar

Kushtet dhe kriteret e përzgjedhjes për kontabilist/e.

 • Të ketë Diplomë Universitare të Fakultetit Ekonomik;
 • Të jetë kontabilist/e i/e çertifikuar; (preferuara)
 • Përvojë pune së paku 1 vjeçare në fushën e financave
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës
 • Njohja e programit të kontabilitetit Expert, perparsi;
 • Shkathtësi të larta në përdorimin e moduleve të MS Office (Veçanarisht Excel)
 • Certifikata e SCAAK konsiderohet përparsi.
 • Zotësi të mira në shkruarjen e raporteve të ndryshime për punë;
 • Zotësi të mira komunikimi me klientët;
 • I/e gatshëme për të përvetësuar vazhdimisht njohuri e shkathtësi të reja në punë;
 • Të ketë aftësi të mira në shkruarjen e raporteve të ndryshme për punë.

Detyrat e punës për pozitën:

 • Regjistron transaksionet ditore në sistemin e kontabilitetit;
 • Regjistrimet në kontabilitet, respektivisht faturat shitëse, blerëse, shpenzime, etj;
 • Regjistrimin dhe mirëmbajtjen e të dhënave në kontabilitet;
 • Regjistrimin dhe llogarimbajtjen e të dhënave për shitje, blerje, shpenzime, borxhe etj;
 • Përfaqësimin e biznesit para institucioneve financiare kur kërkohet nga punëdhënësi;
 • Ndihmon në përpunimin e pasqyrave financiare dhe raporteve të brendshme per klientet specifik;
 • Pranimin dhe dorezimin e porosive nga klientet;
 • Përgaditjen e pasqyrave financiare vjetore, analizën e tyre;
 • Raporte të klintëve, analitikë e klientëve, raporte dhe analitikë për produkte;
 • Punë të kontabilitetit;
 • Menaxhimin e pagesave më arkë;
 • Punë administrative;
 • Punë të tjera në lëminë Financave dhe të kontabilitetit më interes për kompaninë.

Te gjithe te interesuarit mund te dërgojn CV në email:
urbanevent.ks@gmail.com
 Tel: +38348900231

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 30.11.2021.

Aplikaconet e dërgura me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh.

Shikime 925
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC