Birra Prishtina

Promotere (10)

	 	 

“Birra Prishtina Sh.P.K” shpall konkurs për vende të lira pune:

Promotere (10)

Gjysem orari (sipas aktiviteteve të promocioneve).

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Promocione me orare të ndryshme në bazë të aktiviteteve në të gjitha qytetet e Kosovës.
 • Prezantimi i kompanisë gjatë promocionit.
 • Të informoj konsumatorët rreth fushatës së promocionit.
 • Pjesëmarrja në promovime të produkteve.

Kualifikimet

 • Kandidatet duhet të kene moshën mbi 18 vjeçare.
 • Përvoje punë ne fushën e promocionit apo shitjes është përparësi.
 • Se paku shkolla e mesme.
 • Të jetë e aftë të punoj me mbikëqyrje minimale.
 • Komunikimi i mire me konsumatorë.
 • E aftë të punoj në ekip dhe e pavarur.
 • Aftësi prezantimi

Të gjitha të interesuarat për poziten e lartëcekura mundë të aplikojnë duke derguar CV-ne dhe nga 2 foto permes email-it: info@birraprishtina.com apo të kontaktojne permes telefonit: +383 45 810 380.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 10 Dhjetor 2021.

Shikime 2433
Kategoria Marketing & PR
Skadon 1 ditë
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC