Shell Kosova

Kamarier (Veternik, Shkabaj), Arkatare (Shkabaj)

	 	 

Pozitat: 

 • Kamarier,
  • Lokacioni: Veterrnik, Shkabaj
 • Arkatare në Fast Food
  • Lokacioni: Shkabaj

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime


Kamarier

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
 • Respektimi i rregullave në punë;
 • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
 • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi;

Arkatare në Fast Food

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Sherben klientët dhe përcakton se çfarë dëshirojnë apo ka nevojë çdo klient;
 • Rekomandon mallin bazuar në nevojat dhe për nevojat e klientëve;
 • Përgjigjet pyetjeve të klientëve;
 • Bën kryerjen e pagesave;
 • Duhet të dijë për shitjet dhe promovimet aktuale, politikat për pagesat, shkëmbimet dhe praktikat e sigurisë;
 • Mirëmban vendin e punës dhe artikujt të cilët janë ekspozuar në rafte;
 • Bënë raporte për punën gjatë orarit të punës;
 • Raportant tek mbikqyrësi.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: hr.shell.rks@gmail.com.

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: +386 49 940 014

Shikime 440
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC