Agrimatco

Shofer / Depoist

	 	 

Agrimatco është kompani shumëkombëshe dhe unike në fushën e përfaqësimit dhe shpërndarjes së lëndëve të para në bujqësi, e pranishme mbi 50 vende të botës. Fushëveprimi jonë përfshinë produktet për mbrojtjen e bimëve, plehrat, farat, dhe inpute të tjera bujqësore.

Për nevojat e pikës logjistike (Depo-së) në Fushë Kosovë, kompania Agrimatco Kosovo L.L.C. shpall konkurs për poziten si në vijim:

Pozita: Shofer dhe Depoist

Përgjegjësitë:

 • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave dhe regjistrimin e tyre në depo,
 • Të bëjë pranimin e porosive,
 • Të bëjë përgatitjen për daljen e mallit nga depo dhe organizimin e liferimit të mallit,
 • Të mirret me mallin e importuar, gjendjen fizike, kontrollin e kualitetit dhe sasisë,
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit te punës,
 • Realizon transportimin e mallit nga depo tek blerësit në tërë territorin e Kosovës,
 • Detyra te tjera te përcaktuara nga mbikqyresi direkt që nderlidhen me punen.

Kualifikimet:

 • Te ketë te kryer se paku shkollimin e mesëm,
 • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvojë pune si deposit, shofer apo punë të ngjashme,
 • Përvoja në vozitje e domosdoshme
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës,
 • Patentë shofer valid, kategoria B, C1,
 • Të jetë fleksibil në orarin e caktuar.

Orari i punës: Hëne - Premte (08:00 - 16:00)

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cakura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në email adresën: agrimatco.kosovo@agrimatco-eu.com

Afati i aplikimit është deri me 25.11.2021.

Shikime 2339
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC