Lufra

Agjent/e i/e Shitjes, Shofer

	 	 

LUFRA shpk. është kompania lider e bulmetit në tregun shqiptar.  Jemi krenarë të jemi zgjedhja e pare e konsumatorëve për produktet e bulmetit dhe vazhdimisht investojmë në përmirësimin e cilësisë së produkteve dhe zhvillimin e talenteve brenda kompanisë. Ne kuader te zgjerimit te kompanise edhe ne Kosove, LUFRA eshte duke rekrutuar:

AGJENT SHITJE
SHOFER

Detyrat

  • Viziton rregullisht numrin e klientëve që i janë caktuar nga ana e Manaxherit dhe siguron një komunikim dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit.
  • Përgjegjës për ndjekjen e procedurës së porosive, në përputhje me të gjitha udhëzimet e tregtimit të produktit.
  • Përgjegjës për dorëzimin e raporteve ditore të shitjeve duke përfshirë edhe kthimet e produkteve me komentet përkatëse.
  • Përgjegjës për marrjen në dorëzim të mallit kur ai del nga magazina, sigurohet që të plotësojë saktë dhe firmosë  të gjithë dokumentacionin e nevojshëm.

Kualifikimet

  • Të ketë perfunduar arsimin e mesem
  • Të ketë Leje drejtimi Automjeti – kategoria B - prej me shume se 5 vitesh.
  • Eksperiencë pune të ngjashme në shitje prej të paktën 3 vitesh.
  • Të jetë me banim në Prishtine (ose ne zonat perreth).
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe i aftë të ruajë qetësinë në momente tensioni.

Ju mund te aplikoni duke derguar CV tuaj ne emailin: hr@lufra.al dhe me subjektin "APLIKIM AGJENT SHITJESH"

Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të telefonohen.

Afati i fundit per aplikim: 09.12.2021

Shikime 2347
Kategoria Shitje
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC