Lufra

Magazinier

	 	 

LUFRA shpk. është kompania lider e bulmetit në tregun shqiptar.  Jemi krenarë të jemi zgjedhja e pare e konsumatorëve për produktet e bulmetit dhe vazhdimisht investojmë në përmirësimin e cilësisë së produkteve dhe zhvillimin e talenteve brenda kompanisë. Ne kuader te zgjerimit te kompanise edhe ne Kosove, LUFRA eshte duke rekrutuar MAGAZINIER

Funksioni bazë dhe qëllimi i përgjegjësive Ai do te jete pergjegjes per marrjen dhe magazinimin e produktit, permiresimin e levizjes se produktit dhe sistemit te magazinimit, permirësimi i operacioneve dhe menaxhimin e stafit. Gjithashtu do te kete përgjegjësi për statistikat mujore të magazinës dhe inventarit periodik..

Detyrat

 • Mbikqyr aktivitetet e përditshme të magazinës.
 • Asiston dhe mban nivelet e duhura te inventarit dhe kontrollon humbjen e produktit.
 • Mbikëqyr ngarkesat produktit ne qendrat e distributoreve.
 • Monitoron hapesirat dhe ndjek nivelet e stokut.
 • Vecon haperisa ne magazine per produktet e reja.
 • Koordinon aktivitet ndermjet prodhimit, magazines dhe shitjeve.
 • Siguron asetet e kompanise

Kualifikimet

 • Diplome Universitare ne Ekonomi ose Manaxhim Biznesi.
 • Minimumi 2 vjet eksperience ne logjistike, magazine/inventare.
 • Demonstron aftesi per te punuar i pavarur dhe te marre vendime nen stres.
 • Njohuri ne MS Office, excel i avancuar.
 • Perben perparesi njohuria e sistemit financiar MICROSOFT NAVISION NAV ose sisteme të ngjashme financiare
 • Te jete me vendbanim ne Prishtine (ose zonat perreth)

Aplikoni duke derguar CV-ne ne email adresen: hr@lufra.al

Afati i fundit per aplikim: 09.12.2021

Shikime 1869
Kategoria Të tjera
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC