The Kosovo Women's Network (KWN)

Përkthyes/e (Shqip-serbisht / Serbisht-shqip)

Shpërndaje
	 	 

Rrjeti i Grave të Kosovës shpall të hapur pozitën: Përkthyes/e (Shqip-serbisht / Serbisht-shqip)

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) shpallë pozitë të hapur për përkthyes/e. Kjo pozitë është me gjysëm orari fleksibil dhe me pagesë.

Kandidatët/et e suksesshëm/e duhet të plotësojnë këto kushte:

 • Të kenë të përfunduara së paku 3 vite në fakultetin e gjuhës dhe letërsisë, apo në ndonjë drejtim të ngjashëm;
 • Aftësi të shkëlqyeshme në të folur dhe në të shkruar në gjuhën shqipe dhe serbe;
 • E preferueshme; minimum një vjet përvojë të ngjashme;
 • I kushton rëndësi detajeve;
 • Ka interesim në temat lidhur me barazinë gjinore;
 • Të jetë fleksibil/e;
 • I/e hapur të pranoj sfida të reja;
 • I/e gatshëm/me të punoj nën presionin e kohës;
 • Bashkëpunim dhe komunikim të mirë me njerëzit dhe qasje ekipore;
 • Aftësi të shkëlqyeshme në anglisht preferohet por nuk kërkohet.

Detyrat dhe përgjegjësitë që do të përfshijnë por jo domosdoshmërisht të kufizohen në:

 • Përkthimi i të gjitha teksteve të RrGK-së nga shqipja në serbisht dhe anasjelltas;
 • Përkthimi simultant në takime të RrGK-së sipas nevojës.

Për të aplikuar në këtë poiztë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivuese në info@womensnetwork.org, deri më 21 shkurt, ora 17:00, me titull: RrGK: Përkthyes/e”.

Aplikacionet e dërguara me vonesë nuk do të pranohen. Thirrjet telefonike nuk rekomandohen, dhe thirrjet tek stafi i RrGK-së do të rezultojnë në uljen e pikëve për kandidatët/et potencial/e.

Misioni i Rrjetit të Grave të Kosovës (RrGK) është që të përkrahë, të mbrojë dhe të promovojë të drejtat dhe interesat e grave dhe vajzave në të gjithë Kosovën, pavarësisht nga përkatësia e tyre politike, fetare, etnike, mosha, niveli i arsimit, orientimi seksual dhe aftësia. RrGK e realizon këtë mision përmes shkëmbimit të përvojës dhe informatave, partneriteteve dhe rrjetëzimit, hulumtimeve, avokimit dhe shërbimeve.

 

TAGS: Rrjeti i Grave te Kosoves, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 990
Kategoria Përkthim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC