Non-Disclosed Client

Mësuese private

	 	 

Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim.


Kërkohet një Mësuese private për 2 fëmijë të klasës së 5-të dhe 6-të.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të përfunduar fakultetin për fushën përkatëse,
  • Të ketë njohuri në gjuhën angleze,
  • Të ketë eksperiencë në mësimdhënje në arsim fillor apo të mesëm.

Matematika dhe Gjuha Angleze duhet të jenë primare, po ashtu edhe lëndët tjera duhet të zhvillohen sipas plan-programit mësimor. 

Të interesuarat të na kontaktojnë në email adresën blerimxhemajli@gmail.com apo numrin +383 44 607 100.

Shikime 1531
Kategoria Edukim
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC