LIRiDONI

Promoter/e (12) (Prishtinë, Fushë Kosovë)

	 	 

Korporata LIRiDONI është përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në Kosovë dhe korporatë e distribuimit të produkteve të ndryshme, e organizuar në katër (4) njësi në qytete të ndryshme të Kosovës, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë, me qëllim të plotësimit të vendit të punës shpallë:   

KONKURS

Për pozitën:

Promoter/e (12) -  Divizioni i Ushqimit

Vendi i Punës:  

 • Prishtinë
 • Fushë Kosovë

Detyrat kryesore:

 1. Është përgjegjës për prezentimin e produkteve gjatë aktiviteteve promocionale;
 2. Bën promovimin dhe shitjen e produkteve te ndryshme të kompanisë;
 3. I informon konsumatorët rreth fushatës së promocionit;
 4. I informon konsumatorët për produktet, përmbajtjen, cilësinë;
 5. Detyra dhe përgjegjësi tjera të cilat ja cakton mbikëqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë minimalisht 3 muaj përvojë në të njëjtin profil pune (përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyera të prezentimit;
  Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

CV-në dhe dëshmitë mbi përvojën tuaj mund t’i dërgoni në adresën elektronike: info@liridoni-kos.com të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni, ose mund të paraqiteni për plotësimin e aplikacionit në objektin e LIRiDONI DISTRIBUTION SH.P.K. në Magjistralja Prishtinë – Ferizaj km.7, Llapnasellë, Graçanicë.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 28.11.2021 në ora 17:00. Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 2018
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC