AB Bajrami sh.p.k

Menaxher/e i/e Marketingut Digjital

	 	 

AB Bajrami shpall konkurs per:

Menaxher/e i/e Marketingut Digjital

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Menaxhimi i Rrjeteve Sociale (Facebook,Instagram),
 • Zhvillimin dhe përmirësimin e njohjes së Brand-it & Shërbimeve,
 • Postimi i artikujve/postimeve në Web,
 • Zhvillimi i marketingut strategjik me anë të trendeve të fundit të marketingut,
 • Organizimi i promocioneve,
 • Krijimi i kampanjave,
 • Krijimin e raporteve mujore për arritshmëri.
 • Analiza e konkurencës.

Kriteret:

 • Njohuri të shkëlqyera të reklamimit përmes rrjeteve sociale,
 • Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital (up to date)
 • Përvojë pune me Google ADS,
 • Përvojë me Facebook ADS,
 • Njohja e programeve për dizajnim të materialeve publikuese,
 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë,
 • Eksperiencë të mire në krijimin e kampanjave reklamuese në rrjete sociale,
 • Njohja e Gjuhës Angleze.

Përparësi kanë:

 • Persona të cilët veprojne sipas trendeve të fundit të marketingut.
 • Personat te cilët kanë aftësi të mira në dizajn të përmbajtjes,
 • Kanë afësi të mira në krijimin unik të përmbajtjes.

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën: abbajrami@hotmail.com

Nr.kontaktues  +38349702888

Afati i fundit per aplikim: 08.12.2021

Shikime 1192
Kategoria Marketing & PR
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC