El Tech

Elektricistë (7), Teknikë të Kamerave (6), Praktikantë për Elektrikë (7)

	 	 

Eltech shpall konkurs per:

Elektricistë (7)

Teknikë të Kamerave(6)

Praktikantë për Elektrikë (7)

Detyrat per Elektricistë dhe Praktikantë per Elektrikë:

 • Bënë rregullimin e instalimeve të rrymës elektrike  mirëmbajtjen e rrjetit elektrik momentalë,
 • Ndërrimin siguresave, ndërrimin e prizave  ndërrimin e ndërprerësve rregullimin e disa  pajisjeve,
 • Të bëjë shtrirjen e kanaleve për kabllim,
 • Të bëjë shtrirjen e kabllove elektrike,
 • Të bëjë lidhjen e ormanave elektrikë,
 • Të ketë aftësi të lexojë dhe të kuptojë vizatimet,
 • Të punojë në ekip,
 • Kryen edhe punë tjera të kërkuara nga udhëheqësi i njësisë.

Detyrat per Teknikë të Kamerave

 • Instalimin e e rrjetit te CCTV;
 • Konfigurimin e pajisjeve të rrjetës (ruterave,switch-ave, NVR,DVR,Alarme etj.);
 • Instalimin e e rrjetit te Alarmit dhe sistemeve te sigurise;
 • Mirëmbajtja e rrjetit te CCTV;
 • Mirëmbajtja e rrjetit te Alarmit,
 • Të punojë në ekip.

Inkurajohen të gjithë kandidatet e interesuar të aplikojnë duke I dërguar të dhënat personale si dhe numrin kontaktues në emailin: info@eltech-ks.com ose me ane të sms ne numrin +383 45/48 30 20 10.

Të specifikohet në "Subject" pozita per te cilen aplikoni.

Afati i fundit per aplikim: 08.12.2021

Shikime 2043
Kategoria Elektronikë
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC