Restaurant Freskia

Kamarier/e, Ndihmës/e Kamarier/e, Gotalarës/e, Picamen/e, Punëtor/e kuzhinë për sallatë, Pastrues/e

	 	 

Freskia

Restaurant Freskia në Gërmi hap konkurs për keto pozita:

 1. Kamarier/e
 2. Ndihmës kamarier/e
 3. Gotalarës/e
 4. Picamen/e
 5. Punëtor/e kuzhinë për sallatë
 6. Pastrues/e

Detyrat dhe përgjegjesitë për pozitën Kamarier

 • Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim.
 • Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme.
 • Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Detyrat dhe përgjegjesitë për pozitën Picaman:

 • Përgatitjen e ushqimit (pica-ve)
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e kuzhinës dhe mbarëvajtjen në punë
 • Të respektoj orarin e punës

Kualifikimet:

 • Te keni aftesi te mira komunikative, te organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes se problemeve
 • Preferohet se paku 2 vite pervoje pune
 • Te keni njohuri elementare kompjuterike
 • Gatishmeri per pune nen kushte presioni dhe pune me orar fleksibiliteti

Te gjitha kandidatet e interesuar mund te aplikojne perms emailit: villafreskia126@gmail.com apo perms numrit te kontaktit 049 39 39 59

Shikime 1329
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC