Kreditimi Rural i Kosovës

Asistent/e për Teknologji Informative

Shpërndaje
	 	 

Kreditimi Rural i Kosovës SH.P.K., është Institucion Mikrofinanciar i regjistruar në BQK, me mision te ofroje shërbime financiare për klientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, të vogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane.

Kreditimi Rural i Kosovës Sh.p.k shpall:

K O N K U R S

Për rekrutim te Nje (1) Asistent-e per Teknologji Informative për zyrën qendrore në Prishtinë:

Përgjegjësitë:

 • Raportimi dhe aktualizimi i te dhenave mbi kredite ne softwerin e RKK-BQK-se,
 • Ben pregatitjen, verifikimin, krahasimin dhe testimin e te dhenave nga raportet e software-ve,
 • Servisimi i kompjuterëve dhe formatizimi i tyre, kryen të gjitha aktivitetet e instalimit dhe konfigurimit të sistemeve operative dhe harduerike në kompjuter.
 • Servisimi dhe mirëmbajtja e printereve, fotokopjeve, dhe paisjeve tjera të TI-së,
 • Pune te tjera qe nderlidhen me teknologji informative.

Kushtet e kërkuara:

 • Diplomë universiteti ne fusha te nderlidhura me informatike dhe në ekonomi,
 • Përvojë paraprake ne pune te ngjajshme (e preferueshme),
 • Njohuri të punës me kompjuter, programet Microsoft Office (njohuri ne excel e domosdoshme),
 • Shkathtesi të mira analitike dhe shkathtesi per zgjidhje te problemeve,
 • Të jetë komunikativ, dinamik, fleksibil, kreativ dhe i/e gatshëm për punë në ekip,
 • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme),
 • Patent shofer, kategoria B.

Konkursi mbetet i hapur nga dt. 08.02.2019 deri me dt. 14.02.2019. Kandidatët e interesuar mund te aplikojne vetem duke plotesuar aplikacionin ne linkun: http://krk-ks.com/vendepune/job-list?id=535

Vetëm një numër i përzgjedhur i kandidatëve do të ftohet në intervistë.

Kreditimi Rural i Kosovës eshte i perkushtuar te ofroj mundesi te barabarta te punesimit per te gjithe shtetasit e Kosoves.

 

TAGS: Kreditimi Rural i KosovesPrishtine, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1056
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC