Nelt LLC

Shitës Ambullantivë (2)

Shpërndaje
	 	 

Pozita e hapur:

2 - Shitës Ambullantivë

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Realizon qëllimet e shitjës duke prezentuar dhe promovuar asortimanin e produkteve.
 • Siguron që produktet kanë ekspozim përkatës në pikat e shitjës.
 • Mbanë parasyesh veprimtarinë e zhvillimit të biznesit dhe strategjinë e konkurrentëve, duke përfshirë trendet e tyre të çmimeve dhe qasjet.
 • Duhet të jetë një mendimtar strategjik, kureshtar, inovativ dhe kreativ me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, dhe aplikimin e praktikave të biznesit.
 • Punon në mënyrë efektive në ekipe dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribun në përpjekjet e ekipit.
 • Duhet të jetë i shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i aftë.

KUALIFIKIMET

 • Përvojë pune në shitje së paku 2 vite - Përvojë në shitje të produkteve Ushqimore.
 • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
 • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjën e shitjës në rajonin në të cilin operon;
 • Aftësi të mira analitike dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Microsoft Office);
 • Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;

NELT Sh.P.K është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën 18 Shkurt 2019 ora 17:00.

Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen "Subjet Line", dhe CV tuaj me emër në formatin (Emri Mbiemër - CV).

 

TAGS: Nelt shpkPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 574
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC