Go-Party Events

Event planner / decorator

	 	 

Pozita e hapur:

Event planner / decorator

Go-Party Events (Prishtine)

Detyrat e juaja

 • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
 • Këshillimi i klientëve gjat blerjes
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave
 • Mikpritja e klientit
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit
 • Shitja aktive e produkteve tona
 • Pregaditja e porosive
 • Përgjegjës për zhvillimin, harmonizimin, administrimin, mbikëqyrjen dhe menaxhimin e punës në Dyqan
 • Mbanë përgjegjesi Financiare në arketimin e të hyrave nga shitja;
 • Mbanë përgjegjësi për stokun në dyqan duke e menaxhuar përmes kontrollit periodik dhe regjistrimit vjetor
 • Përgjegjës për zhvillimin në mediat sociale

Kualifikimet

 • Edukim/Përvojë në fushën e : design, creative work, interior design, set design decorator, set decoration, party planner
 • Aftësi të leximit, numërimit të saktë të parave të gatshme dhe cekave.
 • Patentë shofer

Profili juaj dhe aftësitë e kërkuara:

 • Mikpritja e klientit- te ne ‘first impressions matter most’ eshte motto
 • Komunikimi e rrjedhshum me klient, kuptimi i nevojave të klientit per eventin apo dekoret te deshirume dhe per rastin qe I kerkojn.
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit, negociuese dhe paraqitje profesionale
 • Aftësi për të menaxhuar punën nën presion
 • Shitja aktive e produkteve tona poashtu dhe shitjen e pakove qe i ofrojme
 • Pregaditja e porosive/produkte/dekore
 • Faturimi dhe inkasimi
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Aftësi të mira ne mediat sociale
 • (Provoja ne degen e dekoreve eshte e preferuar)- Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur,gatishmeria dhe vullneti per të mesuar lëmi, është e domosdoshme
 • Shkathtësi në menaxhimin e kohës, caktimin e prioriteteve ditore-javore;
 • Aftësi ndërpersonale për të punuar si pjesë e një ekipe në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkelqyera në transmetim dhe delegim të detyrave;
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në kryërje të dëtyres, përmbushjes së planit;
 • Të jetë energjike, aftësi të punoj me vetë iniciativë

SI TE APLIKONI?

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në (photo CV) tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese: referenca, letërmotivimi, dëshmi mbi kualifikimin në adresën e e-mail:

Info@gopartyevents.com

Shikime 937
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC