Air Prishtina

Agjent/e i/e Shitjes dhe Rezervimeve

	 	 

Vendi i punes:       Fushë Kosovë

Pershkrimi:           Agjent i shitjes dhe rezervimeve / Orar 100% dhe 50%

Detyrat/Pergjegjesite:

 • Procesimi i rezervimeve per udhetim dhe produkteve tjera turistike kryesisht permes telefonit.
 • Procesimi i biletave dhe verifikimi i pagesave te tyre.
 • Informimi dhe keshillimi i pasagjereve rreth formaliteteve dhe kushteve te udhetimit.
 • Koordinimi, perpunimi dhe mirembajta e kontakteve me klientet edhe permes emaili.
 • Pergatitja e raporteve te punes.
 • Procesimi i ankesave dhe verejtjeve.

Kualifikime/Kerkesa:

 • Trajnim profesional ne tiketim dhe shitje te biletave sipas standardeve te IATA-es (e deshirueshme por jo obligative).
 • Gjuha gjermane dhe/ose angleze ne te folur dhe te shkruar eshte obligative!
 • Njohuri te gjuhes frenge, italiane etj, jane vlere e shtuar.
 • Aftesi te mira komunikuese.
 • Ta doje punen ekipore.
 • Gatishmeri te punoje ne dite feste dhe fundjave, perfshire edhe turnin e nates.

Data e fundit për aplikim:

03.12.2021

Inkurajojme te rinjte, te cilet deshirojne te fillojn karrieren e tyre ne fushen e aviacionit dhe turizmit, qe CV-të e tyre (bashkangjitur fotografinë), t`i dërgojne me email në adresen tone elektronike: kontakt@airprishtina.com 

Vetëm kandidatët që hyjnë në listën e ngushtë do të kontaktohen! 

03.11.2021, Fushë Kosovë, RKS                                                         

 

Shikime 6061
Kategoria Të tjera
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC