Studio e Qeramikës URA

Asistent/e, Praktikant/e

Shpërndaje
	 	 

Studio e qeramikës

shpall

KONKURS PUNE

Për pozitën:

Asistent/e

Praktikant/e

Të interesuarit/at për vendin e lirë të punës duhet të plotësojnë kushtet në vijim:

Pozita e praktikant/e:

 • Te ketë aftesi organizative.
 • Te asistoje ne punet teknike te realizimit te puneve te qeramikes pergjate gjitha proceseve te punes (modelim, tharje pastrim, dekorim, ambalazhim) ne baze te kerkeses dhe nevojes se artistit.
 • Te asistoje ne mbarvajtjen e punes ne studio (aranzhim, fotografim dhe prezantim I puneve) dhe mirembajtjen e ambientit te punes dhe pajisjeve.
 • Te ketë njohuri me punet ne komjuter (word, exel, photoshop)
 • Te ketë njohuri te gjuhes angleze
 • Të jetë kreativë dhe të ketë iniciative për punë dhe prezantime me fotopostime në mediat socila facebook dhe instagram

Pozita asistente/e:

 • Te jetë komunikativ/e dhe te ketë aftesi prezentimi.
 • Te ketë njohuri te gjuhes angleze
 • Te ketë njohuri bazike te puneve ne komjuter (word, exel, perpilim i ofertave, shitje dhe prezantim I veprimtarise se studios me shkrim)
 • Të jetë organizativ/e dhe te ketë njohuri bazike lidhur me punët administrative (shitje, faturim, libër shitjeje, dokumentat financiare, etj.)
 • Të jetë kreativë dhe të ketë iniciative për punë dhe prezantime me fotopostime në mediat socila facebook dhe instagram

CV-të tuaja (me rekomandime) mund ti dërgoni deri me datën 01.03.2019 në email adresën studiouraa@gmail.com

Vetëm personat të cilët i plotësojnë kriteret e cekura më lartë do të ftohen në intervistë.

Studio URA rezervon të drejtën e anulimit të konkursit në çdo kohë pa paralajmërim.

 

TAGS: Studio URAPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2057
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC