Geokos A&A

Vende të lira të punës (2)

	 	 

NJOFTIM PËR 2 VENDE PUNE

Pozitat:

 1. Praktikant (Ndihmes Teknik Laboratori)
 2. Praktikant (Inxhinier i Gjeologjise)

Vendi i punës: Prishtinë

Geokos A&A është kompani e specializuar në inxhinieri gjeoteknike dhe gjeologji. Puna jonë përfshin hulumtime fushore, shpime me karakter gjeologjik, testime laboratorike, dhe konsulenë gjeoteknike. Geokos A&A operon në Kosovë, Shqipëri, dhe rajon. 

 1. Geokos A&A eshte ne kerkim te nje praktikanti qe do te perfshihet me testet laboratorike.

Kualifikimet minimale përfshijnë:

 • Shkolla e mesme teknike (drejtimi I ndertimtarise)
 • Njohja e gjuhes angleze eshte perparesi

Përshkrimi I punës

 • Pranimi i mostrave
 • Asistime me testime laboratorike (futje e materialit ne furre, sitje, pergatitje e materialit per testime, etj).
 • Mirembajtja e paisjeve laboratorike
 1. Geokos A&A eshte ne kerkim te nje praktikanti qe do te perfshihet me hulumtimet gjeologjike ne terren.

Kualifikimet minimale përfshijnë:

 • Student i vitit 4, ose me diplome ne fushen e Gjeologjise
 • Njohuri bazike te koncepteve te gjeologjise inxhinierike
 • Njohja e gjuhes Angleze eshte perparesi

Përshkrimi i punës

 • Te asistoje me:
  • Organizimin e punes fushore, shpimeve, testimet fushore
  • Pershkrimin e shtresave litologjike
  • Marrjen e mostrave
  • Pergatitjen e raporteve ditore
  • Testimet laboratorike (kohe pas kohe)

Aplikantët luten të na dergojne CV dhe leter motivimi ne emailin info@geokos-aa.com

Çfare ofrojme per punetoret tane:

 • Saktesi ne pagat mujore
 • Mundesi te vazhdueshme avansimi
 • Mjedis miqesor dhe korrekt

Shikime 1957
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC