Tomorrow Nation

Shkrimtar/e, Hulumtues/e, Konceptualist/e, Montazher/e

	 	 

TOMORROW NATION është një studio digjitale me seli në Prishtinë që krijon kontent për një audiencë globale. Ne po kërkojmë persona kreativ, energjik dhe të motivuar për të na bashkangjitur ekipit tonë në pozitat:

WRITER (Shkrimtar/e)

Nëse keni përvojë apo pasion për shkrimet kreative atëherë kjo është pozita e duhur për ju.

Aftësitë e kërkuara:

 • Shkathësi në të shkruar përmbajtje kreative, kuptimplote dhe të sakta.
 • Të ketë aftësinë dhe vullnetin që të sjell ideja, tituj apo strategji të reja në shkrimin e përmbajtjes.
 • Njohuri të shkelqyeshme të gjuhës angleze dhe shqipe (kryesisht në të shkruar).
 • Të jetë i përshtatshëm për punë ekipore dhe me vetë-inciativë.
 • Të jetë person kurioz dhe mendje-hapur.
 • Të ketë korrektësi në menaxhimin e kohës dhe respektimin e afateve të përcaktuara.

RESEARCHER (Hulumtues/e)

Nëse keni përvojë apo pasion për të bërë hulumtime të sakta atëherë kjo është pozita e duhur për ju.

Aftësitë e kërkuara:

 • Shkathësi për të bërë hulumtime të sakta bazuar mbi temën e dhënë.
 • Të mbaj përgjegjësi mbi saktësinë e hulumtimeve të bëra.
 • Të ketë aftësinë dhe vullnetin për të sjell strategji të reja mbi mënyrat e hulumtimit.
 • Njohuri të shkelqyeshme të gjuhës angleze dhe shqipe (kryesisht në të shkruar).
 • Të jetë i përshtatshëm për punë ekipore dhe me vetë-inciativ.
 • Të jetë person kurioz dhe mendje-hapur.
 • Të ketë korrektësi në menaxhimin e kohës dhe respektimin e afateve të përcaktuara.

CONCEPTUALIST (Konceptualist/e)

Nëse keni ideja origjinale apo jeni një ideator kreativ që mund të përshtat skenarin e shkruar me imazhet relevante atëherë kjo është pozita e duhur për ju.

Aftësitë e kërkuara:

 • Shkathësi për të krijuar koncepte të ndryshme bazuar mbi skenarin e shkruar.
 • Të ketë njohuri mbi filmat apo serialet në mënyrë që t’i përshtat skenat me përmbajtjen e shkruara.
 • Njohuri të shkelqyeshme të gjuhës angleze dhe shqipe (kryesisht në të shkruar).
 • Të jetë i përshtatshëm për punë ekipore dhe me vetë-inciativ.
 • Të jetë person kurioz dhe mendje-hapur.
 • Të ketë korrektësi në menaxhimin e kohës dhe respektimin e afateve të përcaktuara.

VIDEO EDITOR (Montazher/e)

Nëse jeni video editor apo keni njohuri mbi Adobe Premiere dhe Adobe Photoshop atëherë kjo është pozita e duhur për ju.

Aftësitë e kërkuara:

 • Shkathësi në redaktimin e videos duke përdorur Adobe Premiere dhe Adobe Photoshop.
 • Të redaktoj videot me muzikë, dialogje, grafikë dhe efekte nën udhëzimet e kërkuara.
 • Përgjegjësi mbi editimin e përmbajtjes së videove në përputhje me udhëzimet e kërkuara.
 • Të ketë aftesinë dhe vullnetin që të sjell ideja të reja të editimit për të rritur efikasitetin dhe standardin e punës.
 • Të jetë i përshtatshëm për punë ekipore dhe me vetë-inciativë.
 • Të jetë person kurioz dhe mendje-hapur.
 • Të ketë korrektësi në menaxhimin e kohës dhe respektimin e afateve të përcaktuara.

Për të gjitha pozitat, TOMORROW NATION ofron këto kushte:

 • Ambient kreativ në zyret në Prishtinë.
 • Kontratë sipas ligjeve në Kosovë.
 • Pagë fikse dhe mundësi të ngritjes së pagës varsisht nga performanca.
 • Vlerësim i performancës dhe ngritje në pozitë për puntorët me performancë të shkëlqyeshme.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në email: contact@tomorrow-nation.com

Afati i fundit per aplikim: 02.12.2021

Shikime 2605
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC