Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Mjeshtër në ngjyrosje dhe hekurosje të automjeteve

KEPA Colors
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KEPA Colors auto service shpallë konkurs për pozitën:

  1. Mjeshtër në ngjyrosje dhe hekurosje të automjeteve.

Kriteret:

  • Kandidatët duhet të kenë eksperiencë pune në ngjyrosje, hekurosje të automjeteve.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit: 044 145 316 ose 046 700 050

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management