Magic ICE

Operatorë në Prodhim

	 	 

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit.

Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapura të punës:

                             OPERATOR NE PRODHIM

PËRSHKRIMI I VENDIT TË PUNËS:

 • Mbikëqyr procesin e prodhimit dhe të zbatoj planin prodhimit me makineri qe operon
 • Te di te operoi me paisje ose te kete pervoi ne kete drejtim
 • Bën pranimin e porosisë/urdhëresës për prodhim, duke qenë në gjendje në kohë optimale të bëj gati paisjet per pregaditje te masave te ndryshem ne prodhim
 • Kontroll sistematik I përmbushjes së detyrave nga ekipi, punëtorët individual dhe udhëzimi I tyre, eliminimi në kohë I problemeve;
 • Përdorim racional të kohes së punës, organizimi I punës dhe menaxhimi në linjën e prodhimit;
 • Regjistrimi i Raporteve gjate procesit te   prodhimit
 • Të monitorojë standardet e produktit dhe të zbatojë programet e kontrollit të cilësisë;
 • Siguron ndjekjen e udhëzimeve për shëndetin dhe sigurinë në punë, përgjegjësi materiale për perdorimin korrekt të paisjeve të punës, kontrollin mbi pajtushmërinë me Sigurinë në punë brenda kufijëve që i delegohen.
 • Vendi I punes eshte me intervale  te gjatë kohorë

DOKUMENTACIONI PËR APLIKIM

 • Cv (Curriculum Vitae)
 • Diplomë
 • Tituj / Grada Shkencore
 • Përvoja e punës/Referenca

APLIKIMET MUND TË DËRGOHEN NË ADRESËN ELEKTRONIK

"MAGIC ICE "Joint Stock Company

Adresa :Zona Industriale pa Numer

 Lipjan

E-mail: konkurs@magicice.net

Telefoni per konsult +38349125605 prej ores 9.00 deri me 16.00
Aplikimi është i hapur deri më datën
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 3427
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC