Ciao Berto

Arkitekt/e

	 	 

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te punes "Arkitekt/e", kandidati do kontriboj në pjesen e projektimit te produkteve per prodhim,. Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni:                Milloshevë, Obiliq
Paga:                        E pa përcaktuar  
Data e fundit:          26.11.2021
Pozita:                      Arkitekt/e
Tipi i kontrates:       Kontrate e rregullt pune
Extra:                         Paten  shoferi
Aplikimi:                   Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne:  hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Përgjegjës për projektimin e saktë dhe optimizimin adekuat të porosive për ekzekutim përkatës të tyre në makinat prodhuese;
 • Kryen punët e përllogaritjes së saktë të përmasave/dimenzioneve të projekteve sipas porosive të ardhura nga klientët përmes dizajnerëve;
 • Mbanë komunikim të vazhdueshëm me dizajnerët dhe eproret për ekzekutimin e saktë të punës projektuese;
 • Evidentimi dhe eliminimi i problemeve potenciale gjatë prodhimit;
 • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit

Kualifi­kimet:

 • Të ketë aftësi të shkëlqyera në programet: ArchiCad, 3ds MAX, Lumion, Photoshop, AutoCAD, Microsoft Office;
 • Diplome universiti;
 • Pervoje pune +2 vite;
 • Të ketë përvojë pune ne fushen e prodhimi te mobiljeve / e preferuar;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi;

Ciao Berto inkurajon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabartë ne perzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet më shumë kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

Shikime 1332
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC