Albi Commerce

Menaxher/e

Shpërndaje
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

“Albi Commerce Sh.p.k, me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Commerce Sh.p.k, kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

BRAND MENAXHER/E

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Përgatitë dhe zhvillon planin vjetor dhe strategjitë e shitjes si dhe kontrollon në mënyrë të vazhdueshme zbatimin e tyre.
 • Planifikon, organizon, udhëheqë dhe kontrollon forcën shitëse për t’i arritur planet dhe targetet e caktuara.
 • Planifikon dhe zhvillon planin e importit vjetor dhe kujdeset për mbajtjen e stokut në gjendje optimale.
 • Asiston në zhvillimin dhe zbatimin e planit të marketingut
 • Negocion me zingjiret e marketeve dhe pikat tjera shitëse për shitjen e mallit, ofrimit të ofertave të ndryshme dhe aktivitetet e veçanta.
 • Inicion dhe koordinon zhvillimin e planeve të aktiviteteve në përgjithësi dhe planeve të veçanta për të depërtuar në pika të reja
 • Duhet të tregoj aftësi në takime me partnerë të jashtëm dhe të mbrendshëm
 • Duhet të njoh gjuhën angleze ose serbo-kroate.

KUALIFIKIMET:

 • Diplomë universitare në ekonomi, menaxhment, administrim biznisi
 • Përvojë pune deri në dy vjet
 • Shkathtësi të shkëlqyer komunikative dhe negociuese,
 • Leja e vozitjes – kategoria B

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen..

TAGS: Albi CommercePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2428
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC