Paradiso

Arkitekte

	 	 

KONKURS PUNE PER ARKITEKTE

Paradiso është kompani që merret me përpunimin e granitit, mermerit, kuarcit, travertinës, të gjitha llojeve të gurëve natyral, artificial dhe keramikës me lokacion në Lipjan.

KUALIFIKIMET:

 • Të jetë arkitekte – e diplomuar.
 • Mosha e kërkuar 22 - 35 vjeç.
 • Të ketë minimum 1 vjet përvojë pune.
 • Të jetë komunikative dhe fleksibile.
 • Të ketë njohuri të mira të programeve Autocad - Archicad, 3D studio max-Rhino
 • Përshtatje në punë ekipore.
 • Aftësi të mira të interpretimit, e fokusuar dhe orientuar ndaj klientit.
 • Të njoh Gjuhën Angleze.
 • Të ketë patentën e shoferit B.

PËRGJEGJËSITË:

 • Shitje dhe propozime të ndryshme të produkteve.
 • Komunikim me klientët dhe bashkëpuntorët e kompanisë.
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i proceseve të prodhimit në punëtori.
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i projekteve në terren.
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe punëve sipas planeve dinamike.
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore për punët e përfunduara.

Aplikimi: Bëhet në formë elektronike në paradiso@paradiso-kos.net

Konkursi është I hapur nga data 25.10.2021 – 25.11.2021.

Shikime 1700
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC
Copyright © 2022 - KosovaJob LLC